رژیم اسرائیل جسد سه اسیر را تحویل گرفت رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس: سطح آمادگی نیروهای نظامی و امنیتی مستقر در غرب کشور بسیار مطلوب است اوکراین تحریم‌هایی را علیه روسیه، ایران و چین اعمال کرد حمایت ایران از تمامیت و یکپارچگی سرزمینی سودان اصرار مجدد گروسی بر دسترسی آژانس اتمی به سایت‌های آسیب‌دیده در ایران مصر و عربستان توافق همکاری نظامی امضا کردند ترامپ تصمیم حمله به ونزوئلا را انکار کرد | درخواست تسلیحات نظامی کاراکاس از مسکو گزارشگر سازمان ملل: حمله اسرائیل و آمریکا به ایران نقض آشکار منشور سازمان ملل است دیپلمات ایرانی: نقش اسرائیل در تحولات جاری سودان باید جدی گرفته شود فیدان: ترکیه میزبان نشست وزرای کشور‌های اسلامی درمورد غزه خواهد بود غزه، لبنان ‌و موضوع هسته‌ای محور گفت‌وگوی عراقچی و همتای مصری سازمان ملل: حملات آمریکا به مظنونان قاچاق مواد مخدر غیرقانونی است تخت روانچی: هر مذاکره‌ای که نتایجش از قبل مشخص شده باشد، بی معنا است مقام روس: مسکو همیشه آماده انجام آزمایش هسته‌ای است شیخ نعیم قاسم: واشنگتن تجاوزات اسرائیل را توجیه می‌کند | آمریکا هیچ‌گاه میانجی صادق و بی‌طرفی نبوده است معاون وزیر کشور: استانداران اختیار تجارت استانی با کشور‌های همسایه را دریافت کردند خودسوزی یک نظامی صهیونیست (۹ آبان ۱۴۰۴) توقیف شناور حامل ۲۴۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در خلیج فارس (۹ آبان ۱۴۰۴) نماینده مجلس: قطع یک‌باره یارانه سه دهک، اشتباه است رابرت مالی: اسرائیل قادر به مقابله با موشک‌های ایران نبود | به نظر می‌آید ترامپ مصمم است که به توافقی با ایران دست بیابد وزارت اقتصاد مامور ساماندهی مدیریت مرزها شد آیت‌الله علم‌الهدی: آمریکا هیچ‌گاه به دنبال دوستی با ایران نیست| عبرت دشمنی آمریکا با ایران باید به نسل‌های بعد منتقل شود پشت پرده لغو دیدار ترامپ و پوتین در بوداپست چه بود؟ ثبت ۹ آذر به عنوان روز ملی جزایر سه‌گانه در تقویم رسمی کشور سقوط بی‌سابقه محبوبیت مکرون در فرانسه جزئیاتی جدید از پیشنهاد آمریکا به حماس حمله پهپاد اسرائیلی به یک موتورسیکلت در جنوب لبنان (۹ آبان ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

حماس: تعامل ما برای مذاکرات مثبت است | تعلل رژیم صهیونیستی برای آتش‌بس

  • کد خبر: ۳۲۲۰۷۶
  • ۲۵ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۱:۳۴
حماس: تعامل ما برای مذاکرات مثبت است | تعلل رژیم صهیونیستی برای آتش‌بس
سخنگوی حماس با بیان اینکه مشکل مذاکرات عبارت از اصرار نخست وزیر رژیم صهیونیستی برای امروز و فردا کردن جهت نجات آینده سیاسی‌اش است، گفت: توپ در حال حاضر در زمین رژیم اشغالگر قرار دارد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ عبداللطیف القانوع، سخنگوی حماس در مصاحبه با تلویزیون العربی اعلام کرد: ما از هر پیشنهادی که از طریق میانجیگران به دستمان برسد، حمایت می‌کنیم و با انعطاف و رویکرد بسیار مثبت با آن تعامل می‌کنیم.

وی عنوان داشت: ما تعامل مثبتی با پیشنهاد‌های مختلف داشتیم و توپ در حال حاضر در زمین رژیم اشغالگر است.

القانوع گفت: مشکل در این است که بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی اصرار برای امروز و فردا کردن دارد تا آینده سیاسی خود را نجات دهد.

سخنگوی حماس تصریح کرد: توپ در زمین رژیم اشغالگری است که ما به شانه خالی کردن آن از توافق‌ها طبق معمول عادت کرده‌ایم.

وی افزود: رژیم اشغالگر بسیار فریبکاری می‌کند و ما تمامی نقض‌هایی را که توسط رژیم اشغالگر صورت گرفته است، به میانجیگران اعلام کرده‌ایم.

القانوع گفت: ما شرط‌های غیر قابل اجرا مطرح نکرده‌ایم و شروط ما عبارت از تثبیت توافق آتش بس و ملزم ساختن رژیم اشغالگر به بند‌های آن است.

وی اظهار کرد: هیئت حماس روز گذشته به قاهره بازگشت و بر پایبندی خود به توافق آتش بس تاکید کرد. هیئت ما در قاهره پیشنهاد‌های مطرح برای تثبیت آتش بس را دنبال می‌کند.

القانوع گفت: رژیم اشغالگر با توقف پروتکل انسانی و محاصره غزه، مرحله نخست توافق آتش بس را نقض کرد.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->